Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming

Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming is een Katholieke kerk gelegen aan Joppelaan 73 in Unknown.

Meer informatie over Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming in Unknown

De Rooms-Katholieke Kerk in Joppe heeft verschillende contactgegevens voor verschillende diensten, zoals ziekenzalving, ziekenzegening en overlijden. Het secretariaat van de geloofsgemeenschap in Joppe is gevestigd aan de Joppelaan 71 A en is op maandag en donderdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur. Het pastoraal team van de HH. Twaalf Apostelen, onder leiding van pastoor J.G.M. Scheve, is telefonisch bereikbaar via het parochiesecretariaat. Het team wordt ook bijgestaan door pastoraal werker Carin Timmerman, diaken A.J.M. Bos, diaken G.G.M. Oude Groen en parochiemedewerkster G.J.A.M. Spekkink-Beunk. De Lokatieraad Joppe heeft een voorzitter, secretaris, penningmeester en een lid. Daarnaast is er ook een Pastoraatsgroep Geloofsgemeenschap Joppe met verschillende contactpersonen voor dopen, avondwake, huwelijk en uitvaart, parochie nieuws en mis- en gebedsintenties. De Interkerkelijke Stichting Bijzondere Noden (ISBN) is opgericht door enkele kerken in de voormalige gemeente Gorssel en ondersteunt mensen bij schuldsanering en financiële problemen. Het bestuur van de stichting bestaat uit diakenen en leden van de RK werkgroep Caritas Joppe.

Wil je weten wat Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming

Bezoekers bekeken ook