Partou de Boomhut

Partou de Boomhut is een Kinderdagopvang gelegen aan Bargeweg 3 in Unknown.

Meer informatie over Partou de Boomhut in Unknown

Op de website van Partou de Boomhut in Eefde kun je alle informatie vinden over deze buitenschoolse opvang. De locatie bevindt zich op een mooie plek naast het centrum en biedt allerlei activiteiten aan, zoals bakken, knutselen en schatzoeken in de natuur. De medewerkers halen de kinderen op van verschillende scholen en zorgen ervoor dat ze zich de hele dag vermaken. Er is ook een app beschikbaar waarmee ouders de hele dag kunnen meeleven. Verder worden er antwoorden gegeven op veelgestelde vragen, zoals welke scholen er worden opgehaald, hoe de groepen zijn ingedeeld en hoe laat de bso opent en sluit. Ook wordt er informatie gegeven over de parkeermogelijkheden in de buurt en het GGD-rapport. Daarnaast is er een pedagogisch beleid en zijn er tarieven en algemene voorwaarden van toepassing. Ten slotte is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen of je kind in te schrijven.

Wil je weten wat Partou de Boomhut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Boomhut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Boomhut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Boomhut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Partou de Boomhut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Boomhut

Bezoekers bekeken ook