Partou de Veldmuis

Partou de Veldmuis is een Kinderopvang gelegen aan Veldhofstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Partou de Veldmuis in Unknown

De website van peuteropvang De Veldmuis is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser in een andere taal staat, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. Op deze locatie in Gorssel biedt peuteropvang De Veldmuis het VE-programma Uk & Puk aan, waar kinderen kunnen wennen aan de basisschool. Er is een grote speelzaal, een fijn buitenplein en een ontdektuin waar kinderen avonturen kunnen beleven. De peuteropvang heeft één groep met maximaal zestien kinderen en is geopend van 8.30 tot 12.30 uur op weekdagen. Parkeren is gratis voor de deur. Ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid van de peuteropvang bekijken. De kosten van de peuteropvang zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie van ouders. Inschrijven voor een rondleiding of vrijblijvend inschrijven van een kind is mogelijk. De locatiemanager is Willeke Bijl. Peuteropvang De Veldmuis biedt een goede voorbereiding op school, helpt kinderen met hun ontwikkeling en geeft ouders de mogelijkheid om de dag van hun kind mee te beleven via een app.

Wil je weten wat Partou de Veldmuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Veldmuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Veldmuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Veldmuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Partou de Veldmuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Veldmuis

Bezoekers bekeken ook