Partou Du Tourweg 1

Partou Du Tourweg 1 is een Kinderdagopvang gelegen aan Du Tourweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Partou Du Tourweg 1 in Unknown

Dit is een samenvatting van de tekst: "Kinderdagverblijf Partou Het Boshoekje in Epse biedt gezellige en kleinschalige kinderopvang aan kinderen van de school. Broertjes en zusjes kunnen 's middags vanuit de bso even langskomen. Het kinderdagverblijf heeft een groene tuin en een gezellige sfeer met vrolijke kleuren op de muren en leuke ontdekhoeken. Er is één groep voor maximaal zestien kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een GGD-rapport beschikbaar. Daarnaast kunnen ouders het pedagogisch beleid, de tarieven en algemene voorwaarden bekijken. Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen of om vrijblijvend een kind in te schrijven.".

Wil je weten wat Partou Du Tourweg 1 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Du Tourweg 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Du Tourweg 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Du Tourweg 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Partou Du Tourweg 1 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Du Tourweg 1

Bezoekers bekeken ook