Partou Heppie

Partou Heppie is een Kinderopvang gelegen aan Du Tourweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Partou Heppie in Unknown

Deze website is alleen beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van je browser anders is. We helpen je graag in je eigen taal via de livechat. Klik hier om rechtstreeks naar de livechat te gaan. Bso Heppie in Epse is een gezellige en vertrouwde opvanglocatie voor kinderen van de J. v.d. Hoevenschool. Op deze dorpsschool kunnen kinderen zich terugtrekken in de leeshoek, spelen op het basketbalveld, in de gymzaal of creatief bezig zijn in de atelierruimte. Er worden uitstapjes gemaakt naar speeltuinen en het bos. De kinderen worden opgehaald van de Dr. J. v.d. Hoevenschool en dragen herkenbare hesjes voor veiligheid. De bso is geopend van einde schooltijd tot 18:00 uur en in de vakanties van 7.30 tot 18.00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt. Je kunt de netto kosten voor kinderopvang berekenen met de rekentool van Partou. Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou Heppie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Heppie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Heppie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Heppie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Partou Heppie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Heppie

Bezoekers bekeken ook