Partou het Hart

Partou het Hart is een Kinderdagopvang gelegen aan Jolinkweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Partou het Hart in Unknown

Dit is een samenvatting van een tekst over kinderdagverblijf Het Hart in Eefde. Het kinderdagverblijf heeft een veilige en huiselijke omgeving waar kinderen kunnen spelen en ontspannen. Het is gevestigd in dorpshuis Het Hart en heeft vrolijke speelhoeken en een grondbox voor baby's. Er zijn twee groepen, het Muizennest en het Kabouterdorp, met plek voor zestien kinderen per groep. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en binnenkort ook het pedagogisch beleid lezen. De tarieven voor kinderopvang kunnen worden berekend met een rekentool. Het kinderdagverblijf valt onder Smallsteps B.V. en ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou het Hart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou het Hart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou het Hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou het Hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Partou het Hart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou het Hart

Bezoekers bekeken ook