Partou Villa 60

Partou Villa 60 is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 60 in Unknown.

Meer informatie over Partou Villa 60 in Unknown

De website is beschikbaar in het Engels en Nederlands en biedt hulp via de livechat in de eigen taal van de gebruiker. Bso Villa 60 is gevestigd in Eefde en biedt een fijne en kleurrijke omgeving voor kinderen. Ze hebben een eigen gebouw met verschillende hoeken waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Elke dag worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals krijten, bellenblazen, dansen, en creatieve activiteiten zoals kleuren en schilderen. De bso werkt samen met OBS Villa 60 en zorgt voor het ophalen van kinderen na schooltijd. Er wordt gezorgd voor een veilige en huiselijke sfeer waarin kinderen zich prettig voelen en kunnen spelen met vrienden. De bso is geopend van maandag tot en met donderdag tot 18.00 uur en er is parkeergelegenheid in de buurt. Het pedagogisch beleid en de tarieven zijn te vinden op de website. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou Villa 60 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Villa 60 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa 60? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa 60 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Partou Villa 60 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Villa 60

Bezoekers bekeken ook