Partou Villa Veldhof

Partou Villa Veldhof is een Kinderdagopvang gelegen aan Veldhofstraat 4A in Unknown.

Meer informatie over Partou Villa Veldhof in Unknown

Partou Villa Veldhof is een kinderdagverblijf in Gorssel waar kinderen van 0 tot 4 jaar terecht kunnen. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen, waaronder twee groepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis bij het kinderdagverblijf. Ouders kunnen het GGD-rapport van de locatie bekijken en binnenkort het pedagogisch beleid lezen. De tarieven voor kinderopvang verschillen per situatie en kunnen met behulp van een rekentool worden berekend. Het kinderdagverblijf valt onder Smallsteps B.V. en ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf biedt een dagprogramma aan waarin kinderen onder andere kunnen spelen, muziek maken, buiten spelen en rusten. Via een app worden ouders op de hoogte gehouden van de activiteiten van hun kind.

Wil je weten wat Partou Villa Veldhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Villa Veldhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa Veldhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa Veldhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Partou Villa Veldhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Villa Veldhof

Bezoekers bekeken ook