Pedicure Rian

Pedicure Rian is een Nagelstudio gelegen aan Kasteelweg 20 in Unknown.

Meer informatie over Pedicure Rian in Unknown

Bij pedicure Rian, gevestigd in Kring van Dorth, kunt u terecht voor verschillende voetbehandelingen. Rian Schiphorst-Bronzewijker is een medisch pedicure en oncologisch voetzorg verlener en kan u helpen bij zowel eenvoudige als complexe voet- en nagelproblemen. Ze heeft ervaring met risicovoeten die veroorzaakt zijn door diabetes, oncologie, ouderdom, reuma, spasticiteit en verwaarlozing. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding. De praktijkruimte is toegankelijk voor mindervaliden en er is parkeergelegenheid. Op dit moment is er een cliëntenstop, maar u kunt op de wachtlijst geplaatst worden. Voor oncologische voetzorg is er een uitzondering. U kunt online een afspraak maken via de website of telefonisch contact opnemen. Pedicure Rian is aangesloten bij de branche organisatie ProVoet en het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:15 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Pedicure Rian verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Rian of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Rian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Rian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Pedicure Rian reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Rian

Bezoekers bekeken ook