Pedicurepraktijk Diane de Greef

Pedicurepraktijk Diane de Greef is een Nagelstudio gelegen aan Lochemseweg 145A in Unknown.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Diane de Greef in Unknown

Diane de Greef is een gediplomeerd medisch pedicure en heeft een praktijk waar uw voeten in goede handen zijn. Ze verwelkomt mensen voor diverse behandelingen en is te bereiken via contactgegevens op haar website. Daarnaast biedt ze ook cadeaubonnen aan als origineel cadeau. Op dit moment heeft ze echter een cliëntenstop voor nieuwe cliënten, omdat ze wil zorgen voor kwaliteit en geen ruimte in haar agenda heeft voor nieuwe afspraken. Diane benadrukt hoe belangrijk het is om goed voor uw voeten te zorgen, aangezien ze dagelijks veel te verduren hebben. Ze biedt verschillende behandelingen aan en werkt samen met andere voetspecialisten indien nodig. Vooral mensen met diabetes en/of reumatoïde artritis kunnen baat hebben bij een pedicure behandeling, maar het kan ook prettig zijn voor mensen zonder deze aandoeningen. Diane de Greef nodigt iedereen uit om haar praktijk te bezoeken. Vanaf 1 november 2023 heeft ze nieuwe openingstijden en is ze op bepaalde dagen gesloten.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Diane de Greef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Diane de Greef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Diane de Greef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Diane de Greef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Pedicurepraktijk Diane de Greef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Diane de Greef

Bezoekers bekeken ook