Peut Tank & Schenk Lochem

Peut Tank & Schenk Lochem is een Tankstation gelegen aan Tramstraat 36 in Unknown.

Meer informatie over Peut Tank & Schenk Lochem in Unknown

Peut is een succesvolle formule voor zelfstandige tankhouders, met uitstekende inkoopcondities en een spaarprogramma dat zorgt voor meer afzet. Ze verzorgen jaarlijks drie brandstof spaaracties voor hun leden, waarbij klanten korting kunnen krijgen op bepaalde producten. Peut is meer dan alleen een naam, het is een formule die ruimte biedt voor lokaal ondernemerschap en betrokkenheid. Ze willen de zelfstandige pomphouders ontlasten en de mogelijkheid geven om zelf te bepalen wat een goede prijs is. Peut is geen complete tankstation-formule, maar biedt ruimte voor eigen invulling. Er zijn al 17 Peut vestigingen en ondernemers helpen elkaar. Peut zorgt voor een gezonde marge en biedt betere inkoopcondities dan de grote oliemaatschappijen. Ze hanteren andere voorwaarden en bieden meer vrijheid en ruimte voor lokale acties. Daarnaast steunt Peut goede doelen en verenigingen met het Tank & Schenk programma.

Wil je weten wat Peut Tank & Schenk Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peut Tank & Schenk Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peut Tank & Schenk Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peut Tank & Schenk Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Peut Tank & Schenk Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peut Tank & Schenk Lochem

Bezoekers bekeken ook