Phone House Lochem

Phone House Lochem is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Molenstraat 14 in Unknown.

Meer informatie over Phone House Lochem in Unknown

Bestel online of in een van de 80 winkels van Phone House. Als je voor 17.00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Phone House is uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland voor de jaren 2022-2023. Ze bieden persoonlijke service en onafhankelijk advies. Bovendien zijn ze al 3 jaar op rij uitgeroepen tot de beste in de telecomsector. Als je wilt weten of je je abonnement kunt verlengen, kun je de verlengcheck doen. Hiermee kom je binnen 1 minuut te weten of je kunt verlengen. Phone House heeft ook aanbevolen aanbiedingen, zoals Vodafone in combinatie met de Apple iPhone SE (2022) en Odido in combinatie met de Samsung Galaxy A54 5G. Bij Phone House kun je rekenen op uitstekende service, zoals het overzetten van je gegevens en foto's, het klaarmaken van je nieuwe apparaat voor gebruik, hulp bij installatie van apps en instellingen, en reparatie van telefoons en tablets. Daarnaast kun je in de winkels vragen stellen aan medewerkers. Als je op de hoogte wilt blijven, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Phone House.

Wil je weten wat Phone House Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phone House Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phone House Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phone House Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Phone House Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phone House Lochem

Bezoekers bekeken ook