PicaBella B&B en Atelier

PicaBella B&B en Atelier is een Bed & Breakfast gelegen aan Holterweg 76 in Unknown.

Meer informatie over PicaBella B&B en Atelier in Unknown

PicaBella is een Bed and Breakfast - Atelier in Laren, Gelderland. Op 1 maart 2017 hebben Marijke en haar man de sleutels van hun droomhuis ontvangen. Ze willen graag deze mooie plek delen met gasten en heten hen van harte welkom. PicaBella biedt een kleinschalige Bed & Breakfast met ruime kamers, persoonlijke aandacht en een goed ontbijt. De landschapstuin zorgt voor rust en ruimte en de omgeving biedt prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Daarnaast is er ook een atelier waar workshops en speciale gelegenheden plaatsvinden. Via de website en Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat PicaBella B&B en Atelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PicaBella B&B en Atelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PicaBella B&B en Atelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PicaBella B&B en Atelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar PicaBella B&B en Atelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PicaBella B&B en Atelier

Bezoekers bekeken ook