Pizzeria 't Trefpunt

Pizzeria 't Trefpunt is een Pizzeria gelegen aan Walderstraat 32 in Unknown.

Meer informatie over Pizzeria 't Trefpunt in Unknown

In de tekst worden verschillende gerechten en menu's aangeboden, zoals pizza, snacks en friet, Turkse pizza's, salades, schotels, menu's, kindermenu's en kapsalons. Er zijn diverse opties beschikbaar voor elk gerecht, zoals verschillende sauzen en toppings. De gerechten variëren van vlees tot vegetarisch, met keuzes zoals pizza salami, Turkse pizza met kipdöner en salade, dönerschotel, kipschotel en nog veel meer. Er is ook een speciale pizza van de maand en een Trefpunt Lochem Schotel Speciaal met verschillende vleessoorten. Daarnaast zijn er ook diverse menu's beschikbaar, zoals het dönermenu, kipdönermenu en shoarmamenu. Helaas is er geen kindermenu beschikbaar. De gerechten kunnen worden besteld met verschillende sauzen en toppings, zoals knoflooksaus, cocktailsaus, uiensaus en sambalsaus.

Wil je weten wat Pizzeria 't Trefpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria 't Trefpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria 't Trefpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria 't Trefpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Pizzeria 't Trefpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria ’t Trefpunt

Bezoekers bekeken ook