Poelier 't Vöske

Poelier 't Vöske is een Poelier gelegen aan Haalmansweg 5 in Unknown.

Meer informatie over Poelier 't Vöske in Unknown

t Vöske is een poelier uit de Achterhoek die gespecialiseerd is in het leveren van wild aan verschillende bedrijven en instellingen. Ze bieden ook kant-en-klare producten aan zoals hazenpeper en erwtensoep. Daarnaast hebben ze een assortiment van gegrilde producten en bieden ze alles wat je nodig hebt voor een barbecue. Ze hebben ook een koelwagen die je kunt huren voor grote feesten en partijen. Voor BBQ's of buffetten vanaf 25 personen bezorgen ze gratis in de regio Lochem. Je kunt ook gratis gebruik maken van hun bbq-pan, gas, tangen, borden en bestek.

Wil je weten wat Poelier 't Vöske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poelier 't Vöske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poelier 't Vöske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poelier 't Vöske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Poelier 't Vöske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poelier ’t Vöske

Bezoekers bekeken ook