Praktijk DeBeweegFysio

Praktijk DeBeweegFysio is een Fysiotherapeut gelegen aan Nieuwstad 44a in Unknown.

Meer informatie over Praktijk DeBeweegFysio in Unknown

Praktijk DeBeweegFysio is een fysiotherapiepraktijk opgericht door Jacqueline Grotenhuis. De praktijk biedt verschillende behandelmogelijkheden aan, zowel op de behandelbank in de behandelkamer als in de oefenruimte. Jacqueline Grotenhuis is al meer dan 30 jaar fysiotherapeut en staat bekend om haar duidelijke communicatie en behandelmogelijkheden. Om een afspraak te maken, kun je bellen, een bericht sturen of een e-mail sturen naar debeweegfysio@gmail.com. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de praktijk. De behandelmogelijkheden omvatten onder andere dry needling, medical taping, massage, mobilisatie van gewrichten, advies en coaching, en leefstijladviezen op maat. Jacqueline Grotenhuis is geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.

Wil je weten wat Praktijk DeBeweegFysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk DeBeweegFysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk DeBeweegFysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk DeBeweegFysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Praktijk DeBeweegFysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk DeBeweegFysio

Bezoekers bekeken ook