Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof

Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Hoofdstraat 45 in Unknown.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof in Unknown

Fysiotherapie den Oldenhof is een praktijk met 5 fysiotherapeuten die allemaal een specialisatie of extra aandachtsgebied hebben. Ze zijn aangesloten bij verschillende netwerken, zoals het Chronisch ZorgNet, ParkinsonNet en het Hartnet van het Deventer Ziekenhuis. De fysiotherapeuten volgen regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven. Dankzij de verschillende specialisaties en aandachtsgebieden kunnen ze klachtgerichte en persoonlijke behandelingen aanbieden. Daarnaast kunnen ze ook tijdens vakanties zorgen voor continuïteit in de behandeling. Verder biedt de praktijk ook vrije fitness aan en zijn er Pilates-lessen waarvoor je je kunt inschrijven. Het team bestaat uit 5 fysiotherapeuten en 1 voedingsdeskundige. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat 45 B1017213CR Gorssel en is bereikbaar via het algemene nummer 0575-493002 en WhatsApp 06-23280966.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie Den Oldenhof

Bezoekers bekeken ook