Protestantse Gemeente Lochem

Protestantse Gemeente Lochem is een Protestantse kerk gelegen aan Paul Krugerstraat 8 in Unknown.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Lochem in Unknown

De Protestantse Gemeente Lochem heeft verschillende contactpersonen en teams die verantwoordelijk zijn voor verschillende taken binnen de gemeente. Zo is er een predikant, Paul Wansink, die te bereiken is via email en telefoon. Er zijn ook kosters, een pastoraal team, een College van Kerkrentmeesters, een College van Diakenen en een Kerkenraad. Daarnaast is er een ledenadministratie die via een digitaal loket of email bereikbaar is. Het Kerkelijk bureau is momenteel gesloten, maar kan wel via email worden bereikt. Er zijn ook verschillende werkgroepen en contactpersonen voor onder andere uitvaartdiensten, de cantorij, bloemen, KerkTV en ICT, en de website. De gemeente heeft twee kerken, de Gudula kerk en de Witte kerk. Ten slotte is er informatie over het bezoeken, vinden en contact opnemen met de gemeente, evenals een link naar de social media pagina's.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Protestantse Gemeente Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Lochem

Bezoekers bekeken ook