Puur San

Puur San is een Winkel gelegen aan Stalkaars 55 in Unknown.

Meer informatie over Puur San in Unknown

Onder het label Puur San verkoopt Sandra online edelstenen, mineralen, etherische oliën, diffusers, zoutlampen en meer. Naast haar verkoopactiviteiten is Sandra ook een Holistisch Energetisch Therapeut en Coach. Ze biedt energiebehandelingen en wandelsessies aan in Lochem. Puur San staat voor puur, natuurzuiver en goede kwaliteit. Klanten kunnen de producten bestellen via e-mail of het contactformulier en deze op afspraak ophalen in Lochem. Als je op zoek bent naar een specifieke edelsteen of etherische olie, of als je wilt weten welke steen of olie je kan ondersteunen bij bepaalde klachten, kun je altijd contact opnemen met Sandra. Ze denkt graag met je mee.

Wil je weten wat Puur San verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puur San of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puur San? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puur San het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Puur San reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puur San

Bezoekers bekeken ook