R.J. Weenk Timmer & Metselwerken

R.J. Weenk Timmer & Metselwerken is een Aannemer gelegen aan Koedijk 174 in Unknown.

Meer informatie over R.J. Weenk Timmer & Metselwerken in Unknown

Na bijna 20 jaar ervaring als timmerman bij een aannemer, besloot ik om samen met mijn collega, die metselaar was bij dezelfde aannemer, voor onszelf te beginnen. We hebben allebei een eigen eenmanszaak genaamd J.Lueks allround en werken sinds maart 2003 samen. We hebben al verschillende klussen gedaan en als het weer slecht is of als we voorbereidingen moeten treffen, zijn we te vinden in onze opslag en werkplaats. We bieden een compleet pakket aan van begin tot eind voor alles wat met timmeren en metselen te maken heeft. Op onze website kun je een kleine impressie krijgen van onze projecten en diashow. Voor vrijblijvende informatie of offertes kun je ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen.

Wil je weten wat R.J. Weenk Timmer & Metselwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.J. Weenk Timmer & Metselwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.J. Weenk Timmer & Metselwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.J. Weenk Timmer & Metselwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar R.J. Weenk Timmer & Metselwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.J. Weenk Timmer & Metselwerken

Bezoekers bekeken ook