Recreatiecentrum De Heksenlaak

Recreatiecentrum De Heksenlaak is een Kampeerterrein gelegen aan Zwiepseweg 32 in Unknown.

Meer informatie over Recreatiecentrum De Heksenlaak in Unknown

De Heksenlaak in Barchem is al 53 jaar lang een gezellige familiecamping aan de voet van de Lochemse Berg. Naast prachtige natuur bieden ze ruime plaatsen voor toercaravans, stacaravans en chalets. Er zijn ook mogelijkheden voor groepskamperen en er zijn diverse zaaltjes beschikbaar voor feesten en partijen. Daarnaast kunnen ze catering verzorgen en is er een groepsaccommodatie beschikbaar voor maximaal 50 personen. De camping heeft ook een manege met stallingsmogelijkheden en biedt ponykampen aan. In de mooie omgeving van de Achterhoek kun je fietsen, wandelen, mountainbiken en paardrijden. Het stadje Lochem heeft veel historische gebouwen en een gezellig winkelcentrum.

Wil je weten wat Recreatiecentrum De Heksenlaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiecentrum De Heksenlaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiecentrum De Heksenlaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiecentrum De Heksenlaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Recreatiecentrum De Heksenlaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiecentrum De Heksenlaak

Bezoekers bekeken ook