Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof

Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof is een Bed & Breakfast gelegen aan Horstweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof in Unknown

Kom logeren bij Verwoldsehof in Laren, Gelderland! Deze voormalige boerderij biedt een ontspannen verblijf in de Achterhoek. Kinderen kunnen zich uitleven op het ruime speelveld achter het huis, terwijl (groot)ouders vogels kunnen spotten op het ven aan de voorkant. Het bos van Landgoed Verwolde ligt op een steenworp afstand. Gastvrouw Mathilde en gastheer Ben hebben aan alles gedacht, van opgemaakte bedden en schone handdoeken tot een haal-en-breng service en leenfietsen. Er is ook een minibar met versnaperingen en je kunt zelfs een avondmaaltijd of lunchpakket bestellen. Verwoldsehof ligt aan het Pieterpad en biedt prachtig uitzicht op de omgeving, met een weiland waar schapen grazen en (water)vogels bij het ven neerstrijken. In de buurt liggen steden als Lochem, Zutphen en Deventer, evenals vele landgoederen en kastelen. Er zijn ook genoeg uitstapjes mogelijk voor kinderen, zoals naar de speelboerderij om de hoek en het buitenzwembad in Laren. Kortom, Verwoldsehof biedt een veelzijdige omgeving en het hele jaar door worden er verschillende evenementen georganiseerd.

Wil je weten wat Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiewoning en B&B Verwoldsehof

Bezoekers bekeken ook