Rejofit

Rejofit is een Fitnessprogramma gelegen aan Zutphenseweg 112 in Unknown.

Meer informatie over Rejofit in Unknown

Bij ReJo Fit kan je op een succesvolle en natuurlijke manier afvallen en je fitter en gezonder voelen. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Het geheim van ReJo Fit is dat ze mensen laten afvallen zonder zware trainingsprogramma's. Tijdens een gratis intakegesprek worden samen doelen gesteld en wordt gekeken naar wat haalbaar is en hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn. Bij ReJo Fit beweeg je in een warmtecabine die verwarmd wordt door infrarood. Tot slot wordt er een voedingsprogramma opgesteld als laatste stap. ReJo Fit is gevestigd aan de Zutphenseweg 1127211 EE Eefde en het telefoonnummer is 06 83 71 12 96.

Wil je weten wat Rejofit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rejofit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rejofit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rejofit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Rejofit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rejofit

Bezoekers bekeken ook