René Bruns schrijnwerker

René Bruns schrijnwerker is een Meubelmakerij gelegen aan Oude Holterweg 5 in Unknown.

Meer informatie over René Bruns schrijnwerker in Unknown

René Bruns Schrijnwerker is een website waar René Bruns zijn gerealiseerde producten toont. Hij maakt producten op maat, waarbij zowel de vorm als de maatvoering volledig naar wens van de klant worden gemaakt. Als klanten wensen, ideeën of eigen ontwerpen hebben, kunnen zij contact opnemen met René Bruns om samen het idee uit te voeren. René biedt ook de mogelijkheid om de uitvoering van de opdracht te volgen door middel van het toesturen van foto's via e-mail. Op de website zijn verschillende categorieën te vinden, zoals keukens, snij- en inlegwerk, interieur, draaiwerk, meubels en diversen. Daarnaast toont René ook zijn Art Deco speakers, die hij als een uitdaging voor zichzelf heeft gemaakt. De contactgegevens van René zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat René Bruns schrijnwerker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van René Bruns schrijnwerker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij René Bruns schrijnwerker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je René Bruns schrijnwerker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar René Bruns schrijnwerker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. René Bruns schrijnwerker

Bezoekers bekeken ook