Renovare

Renovare is een Bouwbedrijf gelegen aan Hanzeweg 65 in Unknown.

Meer informatie over Renovare in Unknown

Renovare Lochem is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het restylen, renoveren en restaureren van industrieel erfgoed. De oprichter is afkomstig uit een familie van gevelrestaurateurs en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Hij heeft zich toegelegd op het vertalen van technische kennis naar productinnovaties, duurzaamheidmodellen en esthetische vormgeving. Hierbij wordt gekeken naar schoonheid, uitstraling, economische meerwaarde en duurzaamheid. Het bedrijfsconcept combineert zowel technische als esthetische inzichten en zet deze om in uitvoerbare mogelijkheden voor het herstellen en behouden van industrieel erfgoed.

Wil je weten wat Renovare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Renovare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Renovare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Renovare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Renovare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Renovare

Bezoekers bekeken ook