Restaurant de Basiliek

Restaurant de Basiliek is een Restaurant gelegen aan Bierstraat 6 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant de Basiliek in Unknown

Mediterraan Restaurant de Basiliek is een bekend restaurant in Lochem, gevestigd in een historisch pand in het centrum. Het pand heeft een oude kern en een 19e-eeuwse lijstgevel met een Amsterdamse Schoolstijl. Het diende vroeger als smederij/ijzerhandel en bevindt zich in een reeks historische gebouwen in de buurt van de oude kerk en het stadhuis. Aan de rechterzijde is er een smalle brandgang. Het restaurant is intiem en informeel en trekt al sinds 1994 gasten. Er wordt mediterraanse gerechten geserveerd. Reserveren is mogelijk en de openingstijden zijn te vinden op de website. Het adres van de Basiliek is ook te vinden op de website.

Wil je weten wat Restaurant de Basiliek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Basiliek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Basiliek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Basiliek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Restaurant de Basiliek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Basiliek

Bezoekers bekeken ook