Restaurant "Kawop"

Restaurant "Kawop" is een Restaurant gelegen aan Markt 23 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant "Kawop" in Unknown

Bij Restaurant Kawop in Lochem kunt u genieten van creatieve gerechten bereid met verse en pure (streek)producten. Chef-kok Ronald Bouwhuis en zijn brigade zorgen voor een bijzonder vriendelijke prijs. Op de menukaart staan onder andere gerechten uit de Franse/Belgische keuken en er wordt alleen gewerkt met dagverse producten. Het restaurant is de hele week geopend, behalve op maandag en donderdag, en op zondag vanaf 12.30 uur. Er is ook een wildseizoen en speciaal voor visliefhebbers is er een 'Menu de Poisson'. Restaurant Kawop is ook bekend vanwege het vegetarische currygerecht dat Ronald Bouwhuis heeft gedeeld in het magazine "Blik" van Kruiswerk. In een artikel in Food + Agri Business vertelt Bouwhuis over de focus op kwaliteit en het belang van lokale leveranciers.

Wil je weten wat Restaurant "Kawop" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant "Kawop" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant "Kawop"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant "Kawop" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Restaurant "Kawop" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant “Kawop”

Bezoekers bekeken ook