Restaurant Mondani

Restaurant Mondani is een Canadees restaurant gelegen aan Graaf Ottoweg 6 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Mondani in Unknown

Restaurant Mondani is een Canadees restaurant in Lochem, Nederland. Na een lange periode van sluiting zijn ze weer geopend en verwelkomen ze gasten in hun restaurant. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt om een tafel te garanderen. Het restaurant heeft een unieke sfeer en biedt gerechten uit de Canadese keuken, gemaakt van lokale ingrediënten. Ze organiseren het hele jaar door diverse evenementen met een Canadees tintje. Het restaurant heeft ook een mooie tuin waar gasten kunnen dineren op zomeravonden. De contactinformatie van het restaurant is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Restaurant Mondani verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Mondani of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Mondani? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Mondani het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Restaurant Mondani reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Mondani

Bezoekers bekeken ook