Restaurant Raedthuys Lochem

Restaurant Raedthuys Lochem is een Restaurant gelegen aan Bierstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Raedthuys Lochem in Unknown

Tijdens Kerst 2023 kun je bij het 'Raedthuys' een tafel reserveren voor een 6-gangen Kerstdiner tussen 17:30 en 19:00. De kosten hiervoor zijn €89,50 per persoon. In het oude raadhuis van Lochem kun je ook op andere dagen genieten van culinaire gerechten. Het restaurant is ingetogen ingericht met comfortabele zitjes en er zijn regelmatig wisselende kunstexposities te zien. Daarnaast is er een gewelvenkelder met een grote selectie wijnen en een speciaal ingerichte Commissiekamer voor zakelijke bijeenkomsten. Het 'Raedthuys' bevindt zich in de Achterhoek en je kunt een virtuele rondleiding maken via de 360 tour op hun website. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website en je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Restaurant Raedthuys Lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Raedthuys Lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Raedthuys Lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Raedthuys Lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Restaurant Raedthuys Lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Raedthuys Lochem

Bezoekers bekeken ook