Restaurant 't Elf Uur

Restaurant 't Elf Uur is een Restaurant gelegen aan Deventerweg 27 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant 't Elf Uur in Unknown

Restaurant 'T Elf Uur is gevestigd in het mooie dorpje Gorssel, tussen Deventer en Zutphen. Het restaurant is bekend om zijn sfeervolle ambiance en heerlijke gerechten, waaronder de ambachtelijke pannenkoeken die al jaren populair zijn in de omgeving. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, met uitzondering van dinsdag en woensdag. De keuken sluit om 20:30 uur. Je kunt genieten van een kopje koffie, lunch of diner in het restaurant of op het terras. De naam 'T Elf Uur verwijst naar het feit dat vroeger vanaf deze plek om elf uur de postkoets vertrok. Dit is nog terug te vinden op de gevel, waar de klok op elf uur staat. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Restaurant 't Elf Uur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Elf Uur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Elf Uur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Elf Uur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Restaurant 't Elf Uur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Elf Uur

Bezoekers bekeken ook