RijschoolBart

RijschoolBart is een Rijschool gelegen aan Poorters Janlaan 4 in Unknown.

Meer informatie over RijschoolBart in Unknown

Welkom bij RijschoolBart, gespecialiseerd in het omgaan met rijangst, faalangst, PDD-NOS, ADHD, ADD, het syndroom van Asperger en hoogsensitiviteit. Op dit moment is onze wachtlijst vol en kun je je niet aanmelden. Naast autorijlessen bieden we ook een uniek programma aan waarbij we hypnotherapie combineren met rijopleiding. Dit concept is vernieuwend en nog niet veelvoorkomend in deze regio. Door hypnose toe te passen verminderen we klachten zoals ADHD en verbeteren we niet alleen de rijvaardigheid tijdens de opleiding en het examen, maar ook voor de rest van je leven. Deze aanpak is niet alleen effectief, maar ook kostenefficiënt omdat we door hypnose efficiënt kunnen werken en minder lessen nodig hebben om op examenniveau te komen. Voor meer informatie over de integratie van hypnose in de rijopleiding kun je hier klikken. Neem contact met ons op via het contactformulier, mail of telefoon als je meer wilt weten. Hartelijke groeten, Bart en Evelien Platerink.

Wil je weten wat RijschoolBart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RijschoolBart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RijschoolBart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RijschoolBart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar RijschoolBart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RijschoolBart

Bezoekers bekeken ook