Rustpunt Stelkampsveld

Rustpunt Stelkampsveld is een Kampeerterrein gelegen aan Borculoseweg 34 in Unknown.

Meer informatie over Rustpunt Stelkampsveld in Unknown

Minicamping / Rustpunt Stelkampsveld is een ideale plek voor fietsers en wandelaars die dicht bij het unieke natuurgebied Stelkampsveld willen pauzeren. Het Rustpunt is vernoemd naar het aangrenzende Natura 2000 gebied Stelkampsveld, dat bekend staat om zijn zeldzame vegetatie en dieren, zoals orchideeën, gentiaanbloemen en reeën. Fietsers en wandelaars kunnen hier even tot rust komen, gebruik maken van het toilet, ontspannen in de schaduw of genieten van een kopje koffie, thee of ijs van de lokale ijsboerderij. Daarnaast zijn er enkele kampeerplaatsen beschikbaar waar je kunt overnachten en kunt genieten van de dieren en de natuur bij zonsopgang en zonsondergang. Voor meer informatie over de kampeerplaatsen en openingstijden buiten het seizoen kun je contact opnemen. Er worden ook twee mooie wandelingen aanbevolen die langs het Rustpunt lopen. Tot slot, als je met een grotere groep komt, kunnen ze zorgen voor verse koffie en lekkernijen.

Wil je weten wat Rustpunt Stelkampsveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rustpunt Stelkampsveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rustpunt Stelkampsveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rustpunt Stelkampsveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Rustpunt Stelkampsveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Rustpunt Stelkampsveld

Bezoekers bekeken ook