Sakura sushi lochem

Sakura sushi lochem is een Restaurant gelegen aan Nieuwstad 2 in Unknown.

Meer informatie over Sakura sushi lochem in Unknown

Bij Sakura Sushi is het mogelijk om gemakkelijk en snel online te bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij hen af te halen. Als je snel geholpen wilt worden, kun je eenvoudig en snel bestellen op hun eigen website en zij zorgen ervoor dat je eten klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. Sakura Sushi is gevestigd aan de Nieuwstad 2 in Lochem en hun telefoonnummer is 0573785465.

Wil je weten wat Sakura sushi lochem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sakura sushi lochem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sakura sushi lochem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sakura sushi lochem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Sakura sushi lochem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sakura sushi lochem

Bezoekers bekeken ook