Sam's Eetcafé

Sam's Eetcafé is een Restaurant gelegen aan Bierstraat 12 in Unknown.

Meer informatie over Sam's Eetcafé in Unknown

Sam's eetcafé biedt een uitgebreid menu voor lunch, diner en borrel. Op de lunchkaart staan onder andere soepen, salades, tosti's en warme gerechten, maar ook het SAM'S PLATEAU waarmee je zelf een gevarieerde lunch kunt samenstellen. Het diner bestaat uit zowel Hollandse als internationale gerechten, zoals spareribs, Egyptische Tagen, Spaanse gamba's en Indiase visstoof. Daarnaast is borrelen ook mogelijk bij Sam's eetcafé, met een borrelkaart vol heerlijke warme snacks, kaasjes en olijven. Er is een ruime keuze aan dranken, zoals koud pils van Swinckels, verschillende La Trappe bieren van de tap, wijn en frisdrank. Voor het reserveren van een tafeltje wordt gevraagd om op de dag zelf telefonisch contact op te nemen.

Wil je weten wat Sam's Eetcafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sam's Eetcafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sam's Eetcafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sam's Eetcafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Sam's Eetcafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sam’s Eetcafé

Bezoekers bekeken ook