Schilder Gerrit Jonkman

Schilder Gerrit Jonkman is een Schilder gelegen aan Torenmolenlaan 15A in Unknown.

Meer informatie over Schilder Gerrit Jonkman in Unknown

Gerrit Jonkman is een decoratieschilder die gespecialiseerd is in de schildertechniek Trompe-l'oeil. Een Trompe-l'oeil is een gezichtsbedrog dat bedriegelijk echt lijkt en kan worden toegepast op verschillende ondergronden, zoals muren, vloeren, kasten, tafels en stoelen. Naast schilderwerk biedt Jonkman ook restauratiewerkzaamheden aan, waarbij beschadigde of gedeeltelijk verloren voorwerpen worden hersteld naar een vooraf bepaalde staat. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in diverse decoratietechnieken, zoals vergulden, airbrush en marmeren. Bij het lezen van de tekst moet er worden opgemerkt dat er geen specifieke datums worden genoemd.

Wil je weten wat Schilder Gerrit Jonkman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schilder Gerrit Jonkman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schilder Gerrit Jonkman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schilder Gerrit Jonkman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Schilder Gerrit Jonkman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schilder Gerrit Jonkman

Bezoekers bekeken ook