Schildersbedrijf Kersten

Schildersbedrijf Kersten is een Schilder gelegen aan Henri Dunantweg 152 in Unknown.

Meer informatie over Schildersbedrijf Kersten in Unknown

Schildersbedrijf Kersten is een schildersbedrijf gevestigd in Lochem. Ze hebben een kantoor en een werkplaats in Ruurlo. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0573 - 452 824 of via e-mail ajh.kersten@wxs.nl. Ze zijn ook actief op social media. Ze bieden schilderwerkzaamheden aan voor zowel binnen- als buitenwerk. Het BTW tarief voor particuliere woningen die ouder zijn dan 2 jaar is 9%, terwijl het tarief voor nieuwbouw particuliere woningen en zakelijke opdrachtgevers 21% is. Je kunt vrijblijvend contact met hen opnemen voor meer informatie of het aanvragen van een offerte via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Kersten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Kersten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Kersten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Kersten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Schildersbedrijf Kersten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Kersten

Bezoekers bekeken ook