Schoonheidssalon Allure

Schoonheidssalon Allure is een Schoonheidssalon gelegen aan Zutphenseweg 39 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Allure in Unknown

Bij Schoonheidssalon Allure kun je terecht voor een moment van rust en welzijn voor zowel lichaam als geest. Het merk Sothys staat bekend om hun wetenschappelijke innovaties en zintuiglijke ervaring. Ze bieden gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen aan die afgestemd zijn op jouw huidtype. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor spraytanning, waarbij je in slechts 10 minuten een stralend bruine huid kunt krijgen zonder de schadelijke effecten van de zon. De spraytan wordt aangebracht met natuurlijke ingrediënten en de kleur wordt aangepast aan jouw teint. Na de behandeling is het belangrijk om donkere en loszittende kleding te dragen. De salon is rolstoeltoegankelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de salon.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Allure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Allure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Allure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Allure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Schoonheidssalon Allure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Allure

Bezoekers bekeken ook