Schoonheidssalon Angelique

Schoonheidssalon Angelique is een Schoonheidssalon gelegen aan De Grooterf 12 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Angelique in Unknown

Bij Schoonheidssalon Angelique kun je genieten van heerlijke ontspanning in een rustige behandelruimte. Angelique heeft meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche, dus je bent in goede handen. Ze biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan, of je nu wilt ontspannen met een verzorgende behandeling en massage, of je huid wilt verbeteren. Daarnaast kun je bij Angelique terecht voor een plasmalift behandeling, een injectable behandeling die geschikt is voor huidverjonging, versteviging en verstrakking. Ook biedt ze IPL-behandelingen aan, een pijnloze methode om ongewenste haargroei te verwijderen. Angelique heeft haar eigen schoonheidssalon aan huis sinds 1995 en heeft verschillende specialisaties gedaan, waaronder signalering en preventie van huidkanker en acne. Ze heeft ook opleidingen gevolgd in dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Je kunt bij haar terecht voor behandelingen op de eerste verdieping in een speciaal ingerichte kamer. Haar salon staat bekend om schoonheid, rust en ontspanning. Je kunt ook bij haar terecht voor kadobonnen en ze bezorgt producten aan huis in de omgeving van Zutphen. Neem contact op via De Grooterf 12, 7211 BW Eefde.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Angelique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Angelique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Angelique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Angelique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Schoonheidssalon Angelique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Angelique

Bezoekers bekeken ook