Schoonheidssalon Bianca

Schoonheidssalon Bianca is een Schoonheidssalon gelegen aan Rozenweg 23 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Bianca in Unknown

Bij Schoonheidssalon Bianca kun je terecht voor diverse Babor-gezichtsbehandelingen die je huid weer laten stralen. Ze bieden behandelingen aan voor huidverbetering, huidproblemen en anti-aging, evenals permanente make-up volgens de nieuwste inzichten en technieken. De salon is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie en Skinregister en is GGD gecertificeerd voor permanente make-up. Daarnaast investeren ze in het blijven ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden door opleidingen en specialisaties te volgen. Op dit moment volgt Bianca de opleiding voor Medisch schoonheidsspecialist. De salon biedt ook behandelingen aan voor acne, elektrisch ontharen en medische camouflage. Verder heeft Bianca een signalerende functie waardoor huidkanker in een vroeg stadium ontdekt kan worden. De salon is gelegen in Lochem, heeft gratis parkeerplaatsen en is rolstoel toegankelijk.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Bianca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Bianca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Bianca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Bianca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Schoonheidssalon Bianca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Bianca

Bezoekers bekeken ook