Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom

Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom is een Schoonheidssalon gelegen aan Eekvenne 51 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom in Unknown

Elisabeth Slotboom is een schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring en heeft onlangs haar eigen salon geopend in Barchem. Ze biedt uitgebreide gezichtsbehandelingen aan, evenals kleinere behandelingen zoals epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen. Bij Salon Elisabeth kunt u genieten van een ontspannen moment voor uzelf. De salon is gevestigd op de begane grond en dus ook toegankelijk voor mindervaliden. Elisabeth werkt met de producten van Doctor Eckstein, die garant staan voor een optimale verzorging van de huid. Naast behandelingen kunt u ook de producten van Doctor Eckstein kopen in de salon. Bij Salon Elisabeth kunt u volledig ontspannen en krijgt u als extra service een kopje koffie of thee aangeboden. Dankzij flexibele openingstijden is er altijd wel een plekje beschikbaar.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Elisabeth Slotboom

Bezoekers bekeken ook