Schoonheidssalon Irene

Schoonheidssalon Irene is een Schoonheidssalon gelegen aan Lochemseweg 136b in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Irene in Unknown

Studio voor Huidverzorging Irene is nu officieel ook een Skin therapist. Na een omslag naar een andere productlijn en het uitbreiden van diensten met IPL behandelingen, besloot Irene een specialistische opleiding te volgen om haar klanten nog beter te kunnen adviseren en aan hun verwachtingen te kunnen voldoen. Als Skin therapist kan Irene nu probleemgerichte huidaandoeningen behandelen, zoals pigmentstoornissen, acné en couperose. Ze gebruikt hiervoor de huidverbeterende producten van Cenzaa Cosmetics, die diep in de huid doordringen en zorgen voor baanbrekende huidverbetering. Bij Studio voor Huidverzorging Irene krijgen klanten persoonlijke aandacht en een warm welkom, en kunnen ze genieten van gezichtsbehandelingen die op hun behoeften worden afgestemd. Daarnaast biedt Irene ook IPL behandelingen aan, die langdurig haarverwijdering bieden. Klanten kunnen contact opnemen voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Irene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Irene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Schoonheidssalon Irene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Irene

Bezoekers bekeken ook