Semmelink koffie thee schenkerij

Semmelink koffie thee schenkerij is een Koffiebar gelegen aan Markt 29 in Unknown.

Meer informatie over Semmelink koffie thee schenkerij in Unknown

Drikus en Anjo Semmelink zijn al meer dan 10 jaar specialisten in koffie, thee en gastvrijheid. Ze hebben een eigen koffie- en theewinkel met schenkerij genaamd Semmelink Koffie Thee Schenkerij. Naast het serveren en verkopen van koffie en thee, geven ze ook deskundig advies over verschillende koffiezetsystemen. Drikus Semmelink is zelfs een gecertificeerde barista en heeft deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen koffieproeven. Ze zijn meerdere keren gekozen tot beste koffiezaak van de provincie Gelderland. Het bedrijf heeft ook een webshop waar je koffie, thee, onderhoudsproducten en cadeaubonnen kunt bestellen. Daarnaast fungeert Semmelink als afhaalpunt. Het team van Semmelink bestaat uit Drikus, Anjo en medewerkers zoals Thera, Elleke, Linde, Juliëtte, Milan, Yasemin, Rianne, Olivia, Anne en Rik.

Wil je weten wat Semmelink koffie thee schenkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Semmelink koffie thee schenkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Semmelink koffie thee schenkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Semmelink koffie thee schenkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Semmelink koffie thee schenkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Semmelink koffie thee schenkerij

Bezoekers bekeken ook