Servieskast

Servieskast is een Winkel gelegen aan Whemerweg 20 in Unknown.

Meer informatie over Servieskast in Unknown

Servieskast is al meer dan 18 jaar het adres voor het aanvullen of vervangen van Wedgwood servies. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in de in- en verkoop van Wedgwood en Gien serviezen. Als je een Wedgwood of Gien servies hebt dat ze in hun winkel verkopen en je er niets mee doet, kun je hen altijd mailen. Als je op zoek bent naar een bepaald onderdeel van een Wedgwood servies, kun je dat aan hen doorgeven. Als ze het niet op voorraad hebben, zullen ze er voor jou naar op zoek gaan. Op deze manier kunnen ze je helpen om je mooie servies compleet te houden of te maken, zelfs nadat het servies uit productie is genomen. Ze staan graag voor je klaar!

Wil je weten wat Servieskast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Servieskast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Servieskast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Servieskast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Servieskast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Servieskast

Bezoekers bekeken ook