Side by Site

Side by Site is een IT-consultancy gelegen aan Korte Voren 10 in Unknown.

Meer informatie over Side by Site in Unknown

Als senior projectmanager ICT is Mieke van Elk de rechterhand van het management en zorgt zij ervoor dat veranderingen op het gebied van ICT en informatievoorziening succesvol worden doorgevoerd. Ze streeft ernaar om oplossingen te vinden waar de hele organisatie tevreden mee is. Haar specialismen liggen op het gebied van ICT project management, informatie management en migraties. Ze begeleidt projecten van begin tot eind en zorgt ervoor dat de resultaten op de lange termijn gewaarborgd worden. Mieke heeft ook ervaring met het implementeren van nieuwe ICT toepassingen binnen organisaties, waarbij goede voorbereiding, afstemming met stakeholders, training van eindgebruikers en nazorg bij ingebruikname essentieel zijn. Ze is onderdeel van de Justitiële ICT Organisatie en is te bereiken via haar contactgegevens.

Wil je weten wat Side by Site verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Side by Site of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Side by Site? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Side by Site het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Side by Site reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Side by Site

Bezoekers bekeken ook