SitGo

SitGo is een Sportschool gelegen aan Bremstraat 20 in Unknown.

Meer informatie over SitGo in Unknown

De SitGo is een elektrische loopfiets die geschikt is voor mensen met een mobiliteitsprobleem. Deze tweewielige loopfiets kan op de openbare weg worden bereden en is handgemaakt in Nederland. Er zijn twee modellen beschikbaar, de "Classic" en "Ultimate" uitvoering. Vanaf 2023 zijn alle SitGo's gecertificeerd volgens de Medical Device Regulations en vallen ze onder de categorie medische hulpmiddelen. Om legaal te rijden, moet de SitGo worden voorzien van een WA-verzekering met een gele sticker. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw dealer of rechtstreeks met Sitgo.nl.

Wil je weten wat SitGo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SitGo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SitGo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SitGo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar SitGo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SitGo

Bezoekers bekeken ook