Slagerij Sieverink

Slagerij Sieverink is een Slagerij gelegen aan Markt 9 in Unknown.

Meer informatie over Slagerij Sieverink in Unknown

Slagerij Sieverink is een ambachtelijke slagerij in Lochem met een enthousiast team van vakmensen. Ze voorzien hun klanten dagelijks van heerlijk vers vlees en bereide maaltijden. Eigenaar Erik Nijenhuis is al sinds zijn jeugd gepassioneerd over het slagersvak en heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot Meester Worstmaker. Sinds 2017 is hij eigenaar van Slagerij Sieverink. Bennie Sieverink is de voormalige eigenaar van de slagerij en werkt nog steeds wekelijks in de winkel. Daarnaast maakt Jan de Graaff dagelijks heerlijke maaltijden en buffetten, terwijl Tom Jansen verantwoordelijk is voor het maken van verse worst, rookworst, gehaktballen en andere vleeswaren. Jolanda Zieverink, Monique Lievestro en Jitske de Haan zijn de winkelmedewerkers die klanten helpen en diverse producten klaarmaken. De slagerij is geopend op dinsdag tot en met zaterdag en is gesloten op maandag en zondag. Je kunt contact opnemen met Slagerij Sieverink via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Slagerij Sieverink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Sieverink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Sieverink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Sieverink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Slagerij Sieverink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Sieverink

Bezoekers bekeken ook