Solis paramedisch centrum Almen

Solis paramedisch centrum Almen is een Gemeenschappelijk gezondheidscentrum gelegen aan Torenstraat in Unknown.

Meer informatie over Solis paramedisch centrum Almen in Unknown

Het Paramedisch Centrum is gespecialiseerd in het behandelen van allerlei klachten aan het lichaam, zoals nek-, schouder- of rugklachten, overbelasting, werkgerelateerde klachten, spraak- of slikproblemen en problemen met voeding. Deze klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeerde lichaamshouding, blessures of ouderdom. De therapeuten van Solis helpen met de juiste behandeling en oefeningen om van deze klachten af te komen en toekomstige klachten te voorkomen. Ze werken samen om uw klachten goed te kunnen behandelen en kijken niet alleen naar de klacht zelf, maar naar de hele mens. U kunt met of zonder verwijzing terecht bij een gespecialiseerde therapeut en er is altijd een therapeut in de buurt. Naast de behandelingen biedt Solis ook andere diensten aan om de zorg persoonlijker en beter afgestemd op uw behoeften te maken. U kunt contact opnemen of de website bekijken voor meer informatie.

Wil je weten wat Solis paramedisch centrum Almen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Solis paramedisch centrum Almen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solis paramedisch centrum Almen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solis paramedisch centrum Almen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Solis paramedisch centrum Almen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Solis paramedisch centrum Almen

Bezoekers bekeken ook