Sport- & Fysiotherapie Gerritsen

Sport- & Fysiotherapie Gerritsen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Zutphenseweg 110a in Unknown.

Meer informatie over Sport- & Fysiotherapie Gerritsen in Unknown

Sport- & Fysiotherapie Gerritsen heeft twee locaties in Lochem, waarvan één in een sportcentrum. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig om gebruik te maken van fysiotherapie. Behandelingen vinden plaats op afspraak en het is ook mogelijk om 's avonds een afspraak te maken. Bij complexe zorgvragen of met een verwijzing van een specialist is behandeling aan huis mogelijk. De praktijk biedt diverse specialisaties en maakt gebruik van hands-on technieken. Er zijn positieve patiëntervaringen, waarbij mensen geholpen zijn bij herstel na een operatie, het verminderen van pijnklachten en het weer normaal kunnen functioneren op het werk. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Sport- & Fysiotherapie Gerritsen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sport- & Fysiotherapie Gerritsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- & Fysiotherapie Gerritsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- & Fysiotherapie Gerritsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- & Fysiotherapie Gerritsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Sport- & Fysiotherapie Gerritsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- & Fysiotherapie Gerritsen

Bezoekers bekeken ook