Sportclub Eefde

Sportclub Eefde is een Vereniging of organisatie gelegen aan Meijerinkstraat 5 in Unknown.

Meer informatie over Sportclub Eefde in Unknown

Sportclub Eefde heet iedereen welkom op hun website waar ze al het nieuws en informatie over de club kunnen vinden. Het sportcomplex "Wunderinkpark" heeft verschillende velden en kleedkamers, waaronder een speciale voor meiden en dames. De club is altijd op zoek naar nieuwe leden en via de N348 zijn ze goed bereikbaar. Op de website is ook een agenda te vinden met de komende activiteiten. Daarnaast zijn er sponsors en een Hummel webshop te vinden. Ook heeft de club een Facebookpagina.

Wil je weten wat Sportclub Eefde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Eefde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Eefde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Eefde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Sportclub Eefde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Eefde

Bezoekers bekeken ook