Sports & Science Fitness & Health

Sports & Science Fitness & Health is een Sportmedisch centrum gelegen aan Hoeflingweg 20 in Unknown.

Meer informatie over Sports & Science Fitness & Health in Unknown

Wij zijn een sportmedisch bewegingscentrum in Lochem dat zich richt op fysiotherapie en fitness om mensen fit, vitaal en gezond te maken en te houden. Wij geloven dat beter bewegen leidt tot een gezonder leven en een betere kwaliteit van leven. Bij pijnklachten, blessures of beweegproblemen werken wij oorzaakgericht om een vicieuze cirkel te voorkomen. We streven naar kwaliteit en werken samen met u aan uw belastbaarheid en de meest efficiënte manier van bewegen. Naast fysiotherapie bieden wij ook fitness, fysiofitness en personal training aan. Onze benadering is persoonlijk en professioneel, waarbij we u blijven uitdagen en motiveren met een individueel beweegrecept op maat. Onze openingstijden zijn uitgebreid en we zijn bereikbaar via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sports & Science Fitness & Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports & Science Fitness & Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports & Science Fitness & Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports & Science Fitness & Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lochem. Opzoek naar Sports & Science Fitness & Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports & Science Fitness & Health

Bezoekers bekeken ook